BLOG

V Sodelovanju z Dolores Art studio smo za vas pripravili tudi super akcijo!

Ob nakupu nad 50€ prejmete darilni bon za brezplačno likovno uro z Dolores Ponoš! Tako boste prejeli ogromno koristnih nasvetov iz prve roke, ki bodo izboljšali vaše delo in vam omogočili lažji začetek z novimi materiali.

Več izdelkov Dolores Ponoš in njenega art teama si lahko ogledate na spletni povezavi www.portret.si

ZANAPAGEDESIGN

Naše materiale priporoča tudi vrhunska portretistka Dolores Ponoš 


»Sama se že skoraj 9 let profesionalno ukvarjam s portretiranjem. V tem obdobju sem preizkusila nešteto materialov in različnih blagovnih znamk likovnih materialov. Soočala sem se tako kot mnogi drugi umetniki z različnimi frustracijami, kot je slab pigment pisal, koščki lesa v grafitu, da ne omenjam lomljenja barvic in svinčnikov.... Ker je moja želja ponuditi vrhusko kakovost so za to seveda potrebni vrhunski materiali. In tako sem odkrila Caran'd Ache. Navdušila me je njihova pigmentiranost, saj so Caran'd achovi  svinčniki dejansko najtemnejši svinčniki kar sem jih kdaj sprobala. Z njimi bistveno hitreje dosežem neverjetno temnino, hkrati pa zmorejo prečudovit nežen prehod. Ker ni potrebnih toliko nanosov se svinčniki bistveno manj bleščijo, sama pa porabim manj časa, da dosežem prehode, ki jih želim. Poleg teh odličnih lastnosti in fantastične pigmentacije se konice pisal ne lomijo. Kar še danes skoraj nemorem doumeti kako je to možno. Kakršnakoli že je skrivnost v ozadju, Caran'd ache izdelki so navdušujoči in enkrat ko jih sprobaš je vse ostalo preteklost. Res svaka čast na tako vrhunskih izdelkih, ki so mi omogočili še več užitka pri mojem delu! Dolores Ponoš  »

menje1
grafwood

Barvice Prismalo in Pablo

Kadar potrebujete res kvalitetne barvice so odlična izbira barvice prismalo ali pablo. So profesionalne permanentne barvice za vse zahtevne uporabnike, ki iščejo najvišjo kakovost. Preverite tukaj

Navdušujoči pasteli

Vsi, ki radi ustvarjate s pasteli, je končno tu za vas kolekcija fantastičnih pastelov, ki jih posebej priporoča tudi Dolores. Namreč vsi njeni portreti v barvah so izdelani prav z Caran'd Ache pastel pencils. Suhi pastelni svinčniki ustrezajo tehničnim in barvnim zahtevam tako ljubiteljskim kot poklicnim umetnikom. Izbirate lahko med asortimentom za risanje landscapov ali pa med asortimentom za ustvarjanje portretov.  

luminance
meanje